ŠTA SE DEŠAVA? - zadrugari odmah dotrčali dok oni vrište od besa: Valjaju se po podu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 15:01

"ŠTA SE DEŠAVA?" - zadrugari odmah dotrčali dok oni vrište od besa: Valjaju se po podu

Krenuli su da diraju i roditelje.

Milica Veselinović i Predrag Lazić Peca su ušli u raspravu te su se brutalno izvređali. Velika većina zadrugara je sedelo na podu, a mnogi zadrugari su odmah dotrčali da čuju kako se vređaju.

Šta se dešava? - pitala je Slađa.

Njega je to toliko pogodilo, da je krenuo da me vređa i vređa! Ja sam rekla svoje, a ne da se palim tako. Možda zbog toga ima veću podršku. - rekla je Milica.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja sam njoj rekao šta sam rekao, ona je meni za majku rekla da je ku*va. Moja mama je ku*va, iz čista mira. To su ti najveća ona kur*inska posla. Ona je ku*va. Kur*etino jedna neopevana- rekao je Peca.

- Zato što sam seo pored Brendona- rekao je Peca.

- Tvoja keva je rekla da si se je*ala sa 13 godina, a majka ti je verovatno držala sveću dok si pušila ku*ac- dodao je.

- Da se ne bi vređali, ni ti ni ja, samo se skloni- rekla je Milica.

- Za kevu mi iz čista mira kaže da je ku*va- rekao je Peca.

Detalji u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.