ŠTA MU SE DESILO?! Kiki Lesendrić se pojavio u FINALU u do sada NEVIĐENOM izdanju - svi GLEDALI u njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2022, 23:12

ŠTA MU SE DESILO?! Kiki Lesendrić se pojavio u FINALU u do sada NEVIĐENOM izdanju - svi GLEDALI u njega

Mnogi su u šoku

Srbija će za samo nekoliko sati saznati ko će odneti pobedu na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i ove godine nas predstavljati na Evroviziji u Torinu.

Finale samo što je počelo, a takmičari su vidno uzbuđeni zbog nastupa, međutim, sve oči su bile uprte u Kikija Lesandrića, koji je u studio ušetao u do sada neviđenom izdanju.

Pevač i kompozitor se na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" pojavio u veoma ležernoj odevnoj kombinaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je poprilično odstupila od ostalih poznatih ličnosti, koji su izuzetno obratili pažnju na svoj stajling.

Pored toga, kada se Kiki nasmejao, svi su primetili jedan nedostatak kada je reč o njegovom osmehu.

Podsetimo, Srbija će večeras saznati ko će pobediti na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.