ŠTA LI ĆE MU ZORICA REĆI? Gastoz se provodio sa Tijanom u tajnoj sobi!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA LI ĆE MU ZORICA REĆI? Gastoz se provodio sa Tijanom u tajnoj sobi!

U toku popodnevnog nedeljnog ručka u vili "Paroiva", javila se Slađina tetka. Pored toga što je izvređala Anđelu, ona je rekla nešto što je sve iznenadilo.

"Samo da se zna da su Gastoz i Tijana bili u tajnoj sobi a ne Dalibor i Anđela, ali naravno o tome svi ćute", rekla je tetka hrvatske pevačice. Gastoz i Tijana se nisu mnogo potresli oko ovoga tako da joj ništa nisu odgovorili.

Podsetimo, Vesna Rivas je otkrila kako je Gastoz platio Tijani da kaže da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imali seks. On je želeo da ispadne muškarčina u očima drugih pa je tako i drugim devojkama platio isto kao i starleti, tvrdi Vesna.

(Happy.rs)

Autor: Foto: Stefan Jokić,Foto: Dragan Kadić,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.