ŠTA KAŽETE, KAKO JE OTPEVALA? Luna i Bane nastupili PRE Kije i Slobe, a Rada je BRANILA od prozivki

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA KAŽETE, KAKO JE OTPEVALA? Luna i Bane nastupili PRE Kije i Slobe, a Rada je BRANILA od prozivki

Šou.

Veselo je bilo i na trećem izdanju "Zadrugovizije", a kao jedanaesti par nastupili su Luna Đogani i Bane Čolak. Užičanin je ubedio blogerku da ipak stanu na scenu iako se ona dvoumila da li uopšte da učestvuje.

Oni su izveli pesmu "Daleko si" koju u originalu pevaju Ivana Selakov i Aca Lukas. Čolak je na glavi imao periku da što vernije dočara Lukasa. Vizuelno je to uspeo, ali glasovno slabo.

Malo bolja je bila Luna, ali ni ona nije blistala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak, šou je bio u prvom planu, a ne vokalne sposobnosti.

Žiri je pohvalio njihov trud, a Rada Manojlović je čak u jednom trenutku prekorila publiku koja je zviždala Luni.

- Obradovala sam se što te vidim na bini, Luna, čula sam da ti je bilo loše. Drago mi je što si uspela da izneseš nastup i htela bih da ti kažem da nikada ne treba da promeniš svoj osmeh na licu kojim zračiš, jer ti si najharizmatičnija devojka u Zadruzi. Lepo se slikaš i moj ti je savet da se samo smeješ zato što si rođena za nešto veliko, pričam ti najiskrenije. Krivo mi je što se kidaš i zamerila bih publici što se kidaš, jer nije u redu da dočekate tako devojku od 22.godine. Ona je neko ko je po mom mišljenju...Anabela mi nije pretila, nije me srela, to moram da kažem, ja se izvinjavam. Ja samo imam mišljenje koje je objektivno, neke stvari su se promenile otkad je sve počelo i stekla sam utisak da je ovde najogoljenija, najranjivija i najiskrenija i zaslužuješ podršku! - rekla je Rada.

Poslušajte kako je zvučao taj duet:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Haos u centru Beograda! Pijani pešak izazvao KOLAPS! Nećete verovati ŠTA je uradio

<

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE UREDU DA OVAKO DOČEKATE DEVOJKU OD 22 GODINE – Rada Manojlović je ovako stala u odbranu Lune! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2018

Zbog ljubavne romasne sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem i poznatih roditelja, Luna Đogani privlači veliku pažnju javnosti od samog početka “Zadruge“. Ova ukućanka koja potiče iz muzičke porodice večeras je nastupala sa Banetom Čolakom koji redovno voli da ističe da je odličan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.