ŠTA JOJ JE SA LICEM? Anabela Atijas se POJAVILA u EMISIJI, zbog ovog detalja SVI POLEMIŠU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 12:44

"ŠTA JOJ JE SA LICEM?" Anabela Atijas se POJAVILA u EMISIJI, zbog ovog detalja SVI POLEMIŠU!

Zbunila je mnoge!

Anabela je tom prilikom istakla da su sada svi usesređeni na prinovu koju očekuju, da se Luna porodi i da sve bude kako treba, ali i da joj je iz ove perspektive krivo što je posutala kako jeste u rijalitiju i da je tada mislila da štiti svoje dete.

A post shared by Anabela (@anabelci)

Anabela je sudeći po nastupima u emisijama dosta bolje raspoložena nego u periodu kada je bila u rijalitiju i čini se da je ružne stvari ostavila iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe.

Međutim, fanovi su primetili jednu promenu kod pevačice, a to je da više ne izgleda kao ranije. Naime, nakon njenog gostovanja u emisiji Sanje Marinković, koja će tek biti emitovana, a za koju je izašla najava, svi su imali priliku da vide da se nešto čudno desilo sa licem bivše zadrugarke. Ovo njeno pojavljivanje već je pokrenulo lavinu komentara.

Da li je reč o nekoj estetstkoj korekciji? Ostaje nepoznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.