ŠTA ĆE MU NIKOLIJA REĆI? Relja PRIZNAO ko je najbolja riba na estradi! Pao FLERT u emisiji uživo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE MU NIKOLIJA REĆI? Relja PRIZNAO ko je najbolja riba na estradi! Pao FLERT u emisiji uživo?!

Sa njom bi bio!

Ognjen Amidžić ugostio je u svojoj sinoćnoj emisiji "Amidži šou" pevače Relju Popovića, Gazda Paju, Teodoru Džehverović i poznatu voditeljku Sanju Marinković.

Relja je imao izazov da izabere jednu od ponuđenih dama sa javne scene u rubrici "Ili ili", koja je po njegovom mišljenju ''najbolja riba'' i sa kojom bi bio u ozbiljnoj vezi da nije oženjen Nikolijom Jovanović.

On je ispao pravi šmeker, pa je izabrao Teodoru, i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najverovatnije da bi joj se odužio za komplimente koje mu je uputila na početku emisije.

Teodora je, na početku Ognjenove emisije, izjavila kako je Relja njen tip muškarca, čime mu je stavila do znanja da joj se dopada, a Relja joj nije ostao dužan kada su komplimenti u pitanju, što je moglo da se protumači kao blagi flert.

- Teodora je od svih ovih najbolja. Iskreno, ja sam odgovario koja je bolja riba od svih ovih ponuđenih. Ali Nikolija je ubedljivo najbolja, ali se ti ne bi usudio da staviš nju pored bilo koje druge žene, pa da me pitaš šta ja mislim - rekao je Relja, obraćajući se Ognjenu Amidžiću.

Među ponuđenim damama sa estrade našle su se: Katarina Grujić, Anastasija Ražnatović, Senida, Milica Pavlović i Kija Kockar.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.