ŠTA ĆE JOJ TEST KAD JE PLJUNULA? Brutalne prozivke na račun Đuričićeve koja treba da OPERE ZUBIĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 23:55

"ŠTA ĆE JOJ TEST KAD JE PLJUNULA?" Brutalne prozivke na račun Đuričićeve koja treba da "OPERE ZUBIĆE"

Uputio je neslane šale na njen račun i nasmejao mnoge.

Do juče je ljubav između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić cvetala, planirali su veridbu i tražili test kako bi videli da li je Anđa u drugom stanju. Taj bezbrižni ljubavni mehur pukao je one sekunde kada je Ana Ćurčić kročila na imanje u Šimanovcima.

Povodom ovog ljubavnog trougla, njihove drame i potencijalne trudnoće, oglasio se bivši zadrugar Stefan Karić i objavam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom Instagram profilu, šokirao ali i nasmejao mnoge.

Stefan je u šaljivom kontekstu komentarisao situaciju koju su Anđela i Zvezdan imali, nakon s*ksualnog odnosa, kada je zadrugarka učinila ono, nakon čega je morala da "opere zubiće", što bi Ana Ćurčić rekla.

- Šta će joj test kada je pljunula - napisao je Karić uz emotikone smeška, aludirajući da Anđelino nedavno samoponiženje, koje je priredila gledaocima nakon što se pre toga drznula da drži moralne pridike drugim devojkama.

Međutim, Stefanu to nije bilo dovoljno, pa se nadovezao i još jednim komentarom zadao konačni udarac.

- Ali bukvalno, prvi mačići se u vodu bacaju (jezero). Nekada je bolje progutati - zaključio je u svom stilu Stefan Karić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.