ŠTA ĆE FRIZERKI OBEZBEĐENJE? Darko potkačio Anđelu, pa osetio njen gnev - svađa uživo u programu, prekinut poziv

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:21

"ŠTA ĆE FRIZERKI OBEZBEĐENJE?" Darko potkačio Anđelu, pa osetio njen gnev - svađa uživo u programu, prekinut poziv

Pokušao da joj objasni da nije imao loše namere i da ga nije dobro razumela!

Nedavno je bivša zadrugarka, Anđela Đuričić, udarila na Darka Tanasijevića i Pink televiziju. Anđela je čak najavila i krivičnu prijavu protiv voditelja. Ona je zaboravila da je zahvaljujući učešćem u Pinkovom projektu stekla popularnost i da joj danas ne bi bila pružena prilika da se oproba u ulozi voditeljke, da nije postala poznata u rijalitiju.

Tokom emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Narod pita" voditelj je prokomentarisao to što se Anđela pre par dana na jednom događaju pojavila u pratnji obezbeđenja.

- Od čega i od koga se ona čuva. Ona je devojka koja je frizerka i koja je bila u rijalitiju. Ne znam otkad je frizerkama ili rijaliti učesnicima potrebno obezbeđenje - rekao je Darko.

Potom se u program uključila gledateljka, a Darko se našalio:

- Nemojte da je pominjete u emisiji, možda vas tuži - rekao je Darko.

- Stvarno? Pošto seče granu na kojoj je sedela i tuži kuću u kojoj je odrasla, svašta može da bude i ne želim o njoj da pričam - rekla je gledateljka.

Darko je potom ušao u verbalni sukob koja je branila Anđelu i koja je loše protumačila njegove reči.

- Ona nije tražila obezbeđenje, to vam kažem iz pouzdanih izvora. Obezbeđenje joj je dodeljeno - rekla je gledateljka.

- Ne znam, niti me intetesuje - odgovorio je Darko.

- Interesuje vas čim kažete da frizerka ne treba da ima obezbeđenje. To ne znači da frizerkama ne može neko da preti - rekla je gledateljka.

- Naravno. Nego je Miljana u više navrata istakla da ona dolazi s obezbeđenjem, i apropo te priče i tog potenciranja da ona ima obezbeđenje sam rekao da ne znam zbog čega bi frizerki bilo potrebno obezbeđenje, budući da se Anđela tim poslom bavila. Čak je rekla da posle "Zadruge" želi da otvori salon - objasnio je Tanasijević.

- Ona nije frizerka, ona je žena. Da li mislite da frizerki ne može neko da preti? - nastavila je gledateljka

- Gospođo nemojte sada da idete na tu vodenicu - upozorio je voditelj.

- Vi ste krivi što ste se tako izrazili da frizerka ima obezbeđenje - odbrusila je gledateljka.

- Ne. Pogrešno ste me razumeli. Ja vrlo dobro znam šta pričam - rekao je Tanasijević.

- Nema potrebe da naglašavate da je ona frizerka. Znamo mi dobro šta je Anđela - rekla je gledateljka.

- Da li sam ja time uvredio nju? Da li devojka jeste frizerka? Nemojte da me uvlačite u rat ni sa kim. Ja ni sa kim ne ratujem. Devojka se sama izjasnila da je frizerka. Ja frizerke volim i podržavam. Da li sam ja pogrešio kada sam rekao da je ona frizerka, a devojka jeste frizerka? Ja sam ponovio to zbog toga jer je Miljana pet puta rekla da dolazi nadobudna i da sva važna sa obezbeđenjem daje intervjue, to su Miljanine reči. Ja sam reko ne zbog čega bi bilo kome bilo potrebno obezbeđenje i zbog čega frizerka treba da vodi obezbeđenje - pokušao je da objasni Darko.

- Ona nije tražila obezbeđenje - umešala se opet gledateljka.

- Da li ona bila ministarka, lekarka, starleta, frizerka, naučnica, šta god, ko god se se oseti ugroženo, a pogotovo jedna mlada žena, treba da se obrati ili nadležnim institucijama ili da ima neku vrstu muške pratnje. Ako se ona oseća nesigurno, ja to podržavam. Što se mene tiče neka vodi kordon obezbeđenja, ako smatra da joj je potrebno. Ja sa tim nemam veze i to je njeno lično pravo. Da li je njoj neko unajmio obezbeđenje ili je ona sama angažovala, to je njena stvar. Važno je da se ona oseća sigurno - rekao je Tanasijević.

- Dobro, sada smo se razumeli. Meni je zaparalo uši to što ste naglasili da je ona frizerka. To nije trebalo - rekla je gledateljka.

- Zbog čega? Možda ste vi pogrešno protumačili. Ja to nisam naglasio da bih nekoga omalovažio ili ponizio. Za mene nije ponižavajuće biti frizerka. Moje najbolje prijateljice su frizerke. To je jedan ozbiljan posao i ja to cenim, poštujem i podržavam. Svaki pošten posao je posao zbog kog treba skinuti kapu. Ne znam zbog čega ste vi to uvredljivo shvatili. Ona je sama za sebe pričala da je frizerka, da se time bavi, da je držala salon i da će ga držati ponovo i ja to podržavam - rekao je Darko.

- Htela sam da kažem da je Miljana ta koja najmanje treba da priča o vređanju produkcije jer šta su sve Marija i ona rekle za Pink - rekla je gledateljka.

- Sve mi znamo, ništa se vi ne brinite. Znamo ko šta o nama priča - rekao je Darko.

- I mi gledaoci znamo i čujemo iz njihovih usta. Ne pravdam ja nju - rekla je gledateljka.

- Ne, nego vi mene napadate što sam ja rekao da je ona frizerka - odgovorio je Tanasijević.

- Vi ste pogrešili što ste to naglasili - nije odustajala gledateljka.

- Nisam ja ništa pogešio gospođo. Ja vrlo dobro znam šta pričam. Izvolite, je l' imate neko pitanje? - pitao je voditelj.

- Hteli ste da je spustite kao frizerka koja ima obezbeđenje. To ste hteli da kažete - besno je rekla gledateljka.

- Gospođo, do viđenja. Stvarno mi ne pada na pamet da se raspravljam sa vama i da objašnjavam krive Drine. Ja nikog nisam hteo da ponizim - rekao je Darko i prekinuo poziv.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.