SRUŠILA INTERNET! Jovana Jeremić objasnila šta je PREVARA, a šta VARANJE - Da li vam je išta jasno?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 12:43

SRUŠILA INTERNET! Jovana Jeremić objasnila šta je PREVARA, a šta VARANJE - Da li vam je išta jasno?

Ovaj klip proširio se po društvenim mrežama!

Voditeljka televizije "Hepi" Jovana Jeremić postala je zvezda društvenih mreža nakon što je tokom najavljivanja gostiju umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora navela rasu psa i tako je ispalo protojerej staford.

Gledaoci Jutarnjeg programa nisu mogli da veruju šta čuju, a ubrzo se ovaj njen lapsus proširio na internetu.

Međutim, voditeljka ne prestaje da iznenađuje. U jednom od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << intervjua pokušala je da objasni razliku između prevare i varanja. Takođe, i ovaj klip počeo je brzinom svetlosti da se širi po društvenim mrežama. Jedan od korisnika našalio se, pa je u opisu videa napisao "reč struke".

REČ STRUKE: pic.twitter.com/Ir4oks6Q9x

— Turbo CpCp *Biznes dama* (@turbocpcp) November 24, 2020

- Nemojte da brkate varanje i prevaru, varanje je već ozbiljna stvar, ali prevara je pfff "desi se", šta sad, mislim živ čovek...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.