SRPSKI VODITELJ SE UPLAŠIO I ISTRČAO IZ STUDIJA - neverovatna scena tokom intervjua sa pevačem

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 11:17

SRPSKI VODITELJ SE UPLAŠIO I ISTRČAO IZ STUDIJA - neverovatna scena tokom intervjua sa pevačem

Čuo je da je neko dojavio bombu.

U subotu, 29.aprila od 22h, u emisiji „Pretres“ koju vodi glumac Stefan Usiljanin na Hype televiziji, gost će biti poznati crnogorski pevač Slaven Đukanović.

Slaven je pevač raskošnog talenta i vedrog duha. Mnogi ga nazivaju crnogorskim Acom Lukasom sa kojim je i jako dobar prijatelj.

Slaven gostujući u emisiji „Pretres“ je govorio o svom odrastanju, svojim muzičkim počecima, o prijateljstvu sa najvećom balkanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezdom Acom Lukasom, ali i o samoubistvu oca, vanbračnoj zajednici iz koje ima sina Matiju (20), pa i o hapšenju i zatvorskim danima.

Pevač je otvorio svoju dušu voditelju Stefanu Usiljaninu pa priznao sve ono o čemu se u javnosti pisalo i spekulisalo.

 „Da li si spavao sa nekom pevačicom?“– upitao ga voditelj.

„Da, jesam, da nećeš možda da ti kažem i sa kojom…“– kroz smeh rekao je Đukanović na Hype televiziji.

A bio je i neviđeni scenario tokom snimanja emisije „Pretres“:

„U jednom momentu tokom snimanja emisije začula se buka i veliko šuštanje, čuo sam samo da neko viče -ljudi bomba! Bukvalno nisam znao za sebe, samo sam stigao da uzmem rokovnik sa stola i telefon i počeo sam da bežim kroz studio. Koliko sam se uplašio i bio van sebe ja se uopšte ne sećam tog trčanja, ja sam ostavio i gosta i muzičare i sve i samo bežao maratonskom brzinom (smeh). Kada sam bukvalno izleteo napolje, kolege iz režije su mi saopštili da su mi napravili skrivenu kameru (smeh). Nije mi bilo dobro, bio sam van sebe iskreno. Ali svaka im čast za odlično odrađenu skrivenu kameru. Jao, sada mi je to smešno, a zabaviće se i gledaoci naše televizije jer sve puštam u etar“. – izjavio je glumac i voditelj Hype televizije, emisije „Pretres“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.