SRPSKI GLUMAC NA SAHRANI STRADALOG ANĐELA: Poslednji pozdrav tragično nastradaloj devojčici u masakru na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 11:46

SRPSKI GLUMAC NA SAHRANI STRADALOG ANĐELA: Poslednji pozdrav tragično nastradaloj devojčici u masakru na Vračaru

Na Novom groblju nalazi se veliki broj ljudi koji želi da se oprosti od nedužne devojčice.

Danas se na Novom groblju u Beogradu ponovo okupila reka ljudi, koji su došli da odaju poslednji pozdrav jednom od tragično nastradale dece u stravičnom masakru koji se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Poslednji ispraćaj devojčice S.N. upravo je počeo na Novom groblju, a među stotinama ljudi, članova porodice, prijatelja, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i školskih drugara koji su došli u pratnji svojih roditelja, naš foto reporter sa lica mesta uočio je i glumca Milutina Miloševića.

Nije poznato da li je glumac poznavao neku od nevinih žrtava, ili se na sahrani pojavio u svojstvu ožalošćenog građanina, budući da su dva masakra koja su zadesila Srbiju protekle nedelje, na nivou nacionalnih tragedija.

Ispred kapele na Novom groblju nalaze se i glumica Milena Radulović, Rambo Amadeus, Sergej Ćetković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PLAČE U POVORCI POD KIŠOM - Sergej Ćetković u suzama na sahrani ubijene devojčice u masakru na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023

Jedna od najvećih tragedija u modernoj istoriji Srbije...Srbija i dalje tuguje za osmoro mališana koji su stradali u nezapamćenom masakru u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, kada je trinaestogodišnji K.K. vatrenim oružjem usmrtio svog drugara i sedam drugarica iz odeljenja...Danas se na Novom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.