SRPSKA PEVAČICA PROGOVORILA O TRAUMAMA IZ DETINJSTVA: Gledala sam kako mi majka ŽIVI U KAVEZU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA PEVAČICA PROGOVORILA O TRAUMAMA IZ DETINJSTVA: "Gledala sam kako mi majka ŽIVI U KAVEZU"!

Pojedine scene nikada neće uspeti da izbriše iz sećanja.

Ivana Peters užasava se svakog oblika nasilja, kako fizičkog tako i psihičkog, koje je u jednom periodu preživljavala čak i njena majka. Pevačica je bila mala kada je gledala majku kako "živi u kavezu", a da toga nije bila ni svesna.

- Imam vrlo čvrst stav da ne postoji opravdanje za bilo kakvo nasilje. Teško mi je što su neke žene zaplašene, neke ubijene u pojam pa ne prijavljuju nasilje. Neke su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fizički, neke psihički maltretirane. Nekada je ovo drugo još gore, kada si u kavezu a ne znaš da si u kavezu. Moja majka je to imala u jednom trenutku i to me remeti i užasava. Najlakše je pomoći drugima, najteže sebi zato žene moraju da se nađu jedne drugima - ispričala je Ivana i dodala:

Ne spava mi se. Nisam umorna. Ni gladna. Putuje mi se. Uskoro. Sarajevo♥️

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on Dec 17, 2019 at 12:48pm PST

- Bila sam jako mala, ali činjenica je da sam imala poznanike kojima se to desilo, pa na javnoj sceni slušam o tome. Krivo je društvo i vaspitanje koje je unazad decenijama patrijarhalno. Nasilje nije iskorenjeno u manjim mestima i dalje se priča "sekira u čelo", "sukob oca i sina". To je stvar kulture i obrazovanja.

"ONA JE ISFRUSTRIRANA" Vuk Mob odgovorio na prozivke Natalije Trik Fx! "Hvala joj što me je napravila" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.