SREŠĆE SE NA SUDU SA BIVŠIM DEČKOM! Izbačena zadrugarka razvezala jezik o Caru: Smatrao je da mu PRIPADAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 13:17

SREŠĆE SE NA SUDU SA BIVŠIM DEČKOM! Izbačena zadrugarka razvezala jezik o Caru: "Smatrao je da mu PRIPADAM"

Iskreno i bez uvijanja!

Ana Jovanović je sinoć napustila "Zadrugu 5", nakon što je izgubila u duelu za izbacivanje od bivšeg dečka Anđela Rankovića. Bivša zadrugarka nije mogla da spava, a oglasila se za domaće medije i ispričala svoje prve utiske, a onda je otkrila i da li se čula sa bivšim dečkom Nikolom, koji se često oglašavao.

Kako se osećaš po izlasku iz "Zadruge" i kakvi su ti prvi utisci?

- Osećaj je nestvaran, sve mi je čudno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i neobično, ali se prvikavam. Od uzbuđenja ne mogu ni da spavam, listam klipove, slike, čitam poruke i jako sam zadovoljna sa komentarima - otkrila je Ana.

Kako su tvoji reagovali?

- Dočekale su me mama i tetka sa puno zagrljaja i poljubaca, suze su naravno bile neizbežne. Još uvek mi ništa ne zameraju, trenutno me samo hvale, ali znam da me čekaju i kritike opravdano - dodala je bivša zadrugarka.

Da li si možda ispratila sve šta je Nikola izjavljivao o tebi i da li ste stupili u kontakt?

- Nisam apsolutno ništa gledala, niti čitala, niti me interesuje šta je dotični imao da kaže o meni. Imaćemo kontakt, ali samo preko suda zasigurno - poručila je Jovanovićeva.

Rekla si da bi izbrisala Cara iz svog učešća u "Zadruzi", šta te je najviše povredilo kod njega i da li misliš kao i Dalila da ti je u poslednje vreme ljubomorisao na Anđela i Mateju?

- Moj odnos sa Filipom je bio jako čudan... Smatram da me je on gledao kao nešto sto njemu pripada i da mu je u poslednje vreme proradio ego - ispričala je Ana.

BONUS VIDEO: Tomović i bivša zadrugarka prisni u bazenu

KO POBEĐUJE U "ZADRUZI 5"?

Choices Dalila Dragojević

Filip Car

Dejan Dragojević

Aleksandra Nikolić

Viktorija Mitrović

Marko Đedović

Jovana Tomić Matora

MC Aleks

Sale Luks

Anđela Đuričić

Sanja Grujić

Sandra Rešić

Stefan Karić

Mensur Ajdarpašić

Nikola Grujić Gruja

Milana Šarac Mima

Lazar Čolić Zola

Lepi Mića

Miki Đuričić

Milica Veselinović

Anđelo Ranković

Irma Sejranić

Mateja Matijević

Marijana Zonjić

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ana Jovanović Filip Car rijaliti Zadruga Zadruga uživo Zadruga TV Pink Zadruga učesnici vesti Zadruga zadruga zadruga 6 zadruga 6. sezona zadruga 5 zadruga 5. sezona Zadruga live stream zadruga peta sezona Tv Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 1. sezona VIP Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.