SRELI SU SE ALEKSANDRIN I LJUBIN DEČKO: Vidite ŠTA se sve izdešavalo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRELI SU SE ALEKSANDRIN I LJUBIN DEČKO: Vidite ŠTA se sve izdešavalo (FOTO)

Momci majke i ćerke...

Odnos Ljube Pantović i Aleksandre Subotić, majke i ćerke, varirao je tokom njihovog gotovo konstantnog višegodišnjeg učešća u ovdašnjim rijalitijima - "Farmi", "Parovima", "Zadruzi".

Njih dve su na momente nerazdvojne, a majka je tada najveća podrška ćerki, a onda žestoko ratuju i razmenjuju ružne reči.

Slično je bilo i ovoga puta posle rijalitija "Zadruga 2", kada su posle "hladne" faze, uspele da pred kraj šimanovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šoua izglade nesporazume i trenutno su nerazdvojne, a jedna drugu su podržale u izboru emotivnih partnera. Ljuba je čak bila na moru jedno vreme sa Aleksandrinim dečkom, a onda je Subotićeva posetila dečka svoje majke sa ćerkom Magdalenom.

Da se ne slažu samo njih dve, već i njihovi partneri, govori i slika koju je objavila Ljuba na svom Instagram profilu. Na slici su Mirko Perić, Ljubin dečko, i Predrag Peca Raspopović, Aleksandrin dečko, koji uživaju u druženju.

😈😈💪🏻💪🏻 @miky_mp_bike @sandrasuboticss

Објава коју дели IFBB PRO LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) дана 20. Авг 2019. у 6:23 PDT

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.