SREDINOM AVGUSTA SAM U PRITVORU Rasta broji sitno do NANOGICE, pa je rešio da se nauživa u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 18:08

"SREDINOM AVGUSTA SAM U PRITVORU" Rasta broji sitno do NANOGICE, pa je rešio da se nauživa u Crnoj Gori

"More mi je život stvarno"

Reper Stefan Đurić Rasta je otputovao u Crnu Goru gde je održao nastup u jednom od najpoznatijih klubova, a sada je otkrio kako se provodi na primorju.

- Sve ovo mi je falilo. Uživam u Budvi, ovde sam uvek na istom mestu. More mi je život stvarno - rekao je.

Budući da će sredinom avgusta zvanično dobiti nanogicu, te otpočeti kućni pritvor na koji je osuđen, Rasta je otkrio i kako će provesti vreme.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by STEFAN (@stefanrasta)

- Nove pesme su uglavnom pisane u zatvoru i sve su u toj nekoj atmosferi. Spremam novi album koji je ceo napisan u zatvoru. Sredinom avgusta ću biti u kućnom pritvoru. Dobro sam organizovan, imam firme, vodim više stvari i imam mnogo obaveza i stvari za razmišljanje, tako da radno - zaključio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.