SREĆNO OŽENJEN PREVARIO SUPRUGU? Kristijan Golubović u LJUBAVNOM ZANOSU - KAMERA SVE SNIMILA! Sad je JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 20:58

SREĆNO OŽENJEN PREVARIO SUPRUGU? Kristijan Golubović u LJUBAVNOM ZANOSU - KAMERA SVE SNIMILA! Sad je JAVNO

Šok! Sad je sve jasno!

Kristijan Glubović i njegov odnos sa zadrugarkom Kistinom Spalević izaivao je buru komentara nakon što je objavljen video gde su se oni navodno poljubili.

O njihovom i previše bliskom odnosu govore i zadrugari, te osuđuju, jer je Golubović srećno oženjen, po njegovim rečima u dosadašnjem boravku u "Zadruzi".

Danas, dok su ćaskali u pabu, Kristijan je u jednom momentu prišao Kristini, pa je zagrlio i poljubio.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom trenutku se zadesio Branislav Radonić Brendon, koji ih je posmatrao u čudu.

- Gotivi Krile i tebe - pokušao je da se opravda Kristijan Brendonu.

Podsetimo, Kristijan je od početka "Zadruge 4" govorio kako mu je supruga svetinja, te kako je nikada ne bi prevario u rijalitiju, poredeći je sa zlatom, a sad je ipak poklekao nakon 7 meseci i javno pokazao svou naklonost prema Kristini

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.