SREĆNA SAM... - Totalni OBRT! Posle ovih reči NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Gotovo je, Sloba je PROŠLOST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆNA SAM... - Totalni OBRT! Posle ovih reči NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Gotovo je, Sloba je PROŠLOST (FOTO)

Preokret.

Popolarni rijaliti par ljubavnog trougla Kija - Sloba - Luna, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, nedavno su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, te su se razveli u Okružnom sudu u Zrenjaninu. Do toga ne bi došlo, da neverni muž nije prevario svoju suprugu sa mladom blogerkom Lunom Đogani, što Kija nije mogla da mu oprosti i rešila da nastavi život bez njega.

Dugo je traja agonija kroz koju je mesecima Kija prolazila, gledavši kako Luna i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen suprug uživaju i razmenjuju nežnosti. Prošla je kroz pakao a onda je odlučila da preseče, i razvede se od Slobodana.

Nakon razvoda, ona je odlučila da se posveti svojoj pevačkoj karijeri, da dokaz da je na odličnom putu jesu prepuni klubovi kako u Srbiji tako i širom regiona gde obožavaoci zajedno sa njom pevaju dobro poznate hitove njenog prvenca "Ne vraćam se na staro".

Naime, Kija je pre nekoliko minuta objavila sliku na društvenoj mreži Instagram, gde je poručila nešto što je mnogima stavilo osmeh na lice:

- Ja sam danas baš srećna, bez ikakvog razloga - napisala je Kija.

Da li je zasta uspela da prevaziđe celu situaciju sa svojim bivšim suprugom, i srećna nastavi dalje, ostaje nam da saznamo.

(VIDEO) Kija otkrila dosad SKRIVANU ISTINU O SVOM TELU! Šapatom, kroz zube... Zapanjujuće! Nerado je PRIZNALA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.