SREĆNA SAM ŠTO SAM DOŠLA, JOŠ TRAJE EUFORIJA Prva izjava Romane Panić nakon povratka u Beograd!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 14:05

"SREĆNA SAM ŠTO SAM DOŠLA, JOŠ TRAJE EUFORIJA" Prva izjava Romane Panić nakon povratka u Beograd!

Otkrila je kako se oseća...

Pevačica Romana Panić deportovana je u Beograd, a danas je u jednom kafiću u Beogradu uživala i pila kafu.

Pevačica je otkrila kako se oseća po povratku, a onda kratko prokomentarisala sve što se dešavalo protekli period.

- Zar ne vidite da mi je lepo? Dobro sam, hvala na pitanju. Namerno sam se slikala za Instagram i sa naočarima i bez naočara. Srećna sam što sam došla, još uvek traje euforija, uzbuđena sam. Divno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ponovo videti porodicu i prijatelje.

- Čak nemam ni šminku, potpuno sam prirodna. Sve ćemo tek da pričamo, želim svima da se zahvalim. Doživeli smo linč, nisam još spremna da dajem izjave o tome. To će da košta. Ne mogu sve da sad kažem. Treba mi vremena, želim da se slegnu utisci i da dam sebi vremena da odmorim. Nisam još uspela da sve da pročitam - izjavila je pevačica.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.