SREĆNA SAM JER JE MILJANA SA NENADOM! Marija dobila savet kako da uda svoje ćerke: Evo šta su joj rekle starije žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 18:56

"SREĆNA SAM JER JE MILJANA SA NENADOM!" Marija dobila savet kako da uda svoje ćerke: Evo šta su joj rekle starije žene

"Stalno je pričala da je Nenad čeka i da će sve to biti dobro, kad se budu sreli!"

Tokom nastavka emisije "Pitanja gledalaca", Marija Kulić je dobila pitanje vezano za njenu ćerku Miljanu Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge.

Ono što je mnoge šokiralo, a Marija to već zna je da je Miljanu sačekao Nenad Macanovića Bebica po izlasku iz Bele kuće.

Marija je sada otkrila da je srećna što je Miljana sa Nenadom jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on zna "kako sa njom" te da joj ništa neće faliti pored njega, a potom se osvrnula i na savet starijih žena a tiče se udaje njenih ćerki:

- Starije žene su me savetovale da se moje ćerke udaju za one koji ih cene. Za brak je pre svega potrebno poštovanje, ono je iznad svega. Mogla sam ja da je molim da bude ovde, ali ona sama nije mogla. Srećna sam jer je sa Nenadom. Ništa joj ne nedostaje pored njega. Vreme će da pokaže - rekla je Marija.

- Miljana je meni govorila da je Marija izražavala želju da bude kod kuće, jer je bila u odnosu sa mnom. To se dešavalo kad smo bili u dobrom odnosu. Stalno je pričala da je Nenad čeka i da će sve to biti dobro, kad se budu sreli - rekao je Zola.

- Uvek smo čekali da se nešto desi između Miljane i Zole, sada nije tako više. Ja sam rekao dok je ona bila ovde, da je najbolje da je kod kuće. Mislim da od Miljane i Zole zaista nema ništa. Neka odgleda to od kuće, nek sabere svoje misli. Posle bure je najbolje da se čovek smiri - rekao je Ivan Marinković.

- Da li će vaš odnos sada biti bolji? - upitala je Dušica.

- Da, mislim to, definitivno. Od ovoga sada nema bolje - dodao je Ivan.

- Miljana je bila totalno pogubljena, izgubljana. Sad je vreme da hladne glave sagleda sve što se desilo u proteklom periodu - rekao je Miljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.