SRCE JE UMRLO... Bolne reči Nede Ukraden o članu njene porodice kidaju dušu... Počivaj u miru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRCE JE UMRLO... Bolne reči Nede Ukraden o članu njene porodice kidaju dušu... Počivaj u miru

Ogromna tuga...

Pevačica Neda Ukraden poznata je po brojnim hitovima, ali i kao jedna od retkih estradnih ličnosti koje su visoko školovane. Ona je završila dva fakulteta, i to engleski jezik i književnost i Pravo.

Razlog ovoj posvećenosti školovanju je, pored lične ambicije, bio njen otac, koji je smatrao da njegova ćerka mora da ima alternativu u životu ukoliko, u tom momentu blistava, karijera krene po zlu.

Dušan Ukraden je bio službenik SUP-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega se cela njihova porodica konstantno selila, te je Neda na svakih nekoliko godina menjala grad, školu, nastavnike, prijatelje.

Nikada nije krila da se često verbalno sukobljavala sa ocem, ali samo zato što su, kako sama kaže, bili previše slični. Do danas nije prebolela njegov gubitak, koji se desio krajem 90-ih godina prošlog veka, premda mu je zdravstveno stanje bivalo iz godine u godinu sve gore nakon rata u Bosni, u kom je njihov dom opljačkan i srušen.

" Eh da samo tebe slusala ćale, Sad bi te pjesme meni u svatove zvale, Nebi srce umrlo pre nego ja - Eh da sam samo tebe slusala" Dule, zmaj, ljudina i veliko ❤ - moj ćale, danas bi imao 90 god 🌿! Znam da si sa nama, kao i mi sa tobom! 💖💖

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Aug 28, 2017 at 5:59am PDT

- Eh, da samo tebe slušala, ćale,sad bi te pjesme meni u svatove zvale, ne bi srce umrlo pre nego ja, eh da sam samo tebe slušala! Dule, zmaj, ljudina i veliko srce - moj ćale, danas bi imao 90 godina. Znam da si sa nama, kao i mi sa tobom - napisala je Neda na "Instagramu" uz očevu staru fotografiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.