SRBIMA POSLALI JAKU PORUKU: Predstavnici Slovenije zablistali na velikoj sceni - važe za favorite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 22:43

SRBIMA POSLALI JAKU PORUKU: Predstavnici Slovenije zablistali na velikoj sceni - važe za favorite!

Nastupili pod rednim brojem 10!

Počelo je drugo polufinalno veče Evrovizije u Liverpulu, a večeras će se publici predstaviti 16 zemalja od kojih će se 10 najboljih plasirati u finale koje je zakazano za subotu, 13. maj.

Voditeljke i druge polufinalne večeri su Hana Vadingam, Julija Sanina i Ališa Dikson.

Deseta po redu je večeras Slovenija, a momci iz benda "Joker Out" izveli su numeru "Carpe diem".

Nedavno su otkrili koliko im imponuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanje da važe za favorite, a u jednom trenutku je frontmen grupe pomenuo i dva masakra koja su prethodne nedelje zavila Srbiju u crno i otkrio da je posle prvog stravičnog masakra sanjao da će se dogoditi i drugi, što se nažalost i obistinilo.

- Tu smo sad na Evroviziji i moramo da budemo srećni i zadovoljni, dajemo intervjuue i smejemo se. Moram da vam priznam da sam pratio dešavanja u Srbiji, i da me konkretno pogodilo, nije mi bilo lako. Noć pre drugogo napada, ne znam zašto sanjao sam da se desilo drugo masovno ubistvo, i kad sam se probudio prva vest je bila to tako da me baš onako preseklo. To je bio dan naše druge vežbe i nije nam baš bilo lako - sa tugom su dali ovu izjavu, a potom i poslali jaku poruku mladima.

- Mislim da naša pesma govori tačno o tome, živimo u jednom ludom svetu gde smo svaki dan sve više i više okruženi, i lažnim informacija i informacijama koje nisu prave za zdrav mozak. Nagovaramo mlade da se druže međusobno, da se ne boje da pokazuju ljubav, neka pričaju o svemu o svojim problemima - istakao je predstavnik Slovenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.