SRBIJO, SAD SI STVARNO RANJENA... Laušević uputio BOLNU PORUKU povodom smrti Nebojše Glogovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJO, SAD SI STVARNO RANJENA... Laušević uputio BOLNU PORUKU povodom smrti Nebojše Glogovca

Neopisiva tuga!

Vest da je preminuo glumac Nebojša Glogovac, ostavila je veliku prazninu u srcima onih koji su ga lično poznavali, ali svih onih koji su decenijama uživali uz njegov lik i delo.

Komemoracija i sahrana Nebojše Glogovca u ponedeljak 12. februara

Iako je imao samo 49 godina, nije izdržao bitku protiv kancera, a svi smo izgubili jednog velikih heroja mlađe garde srpskog pozorišta i filma.

POTRESNA PORUKA HRVATSKE GLUMICE! Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku pokojnog Nebojše Glogovca - zauvek ću te VOLETI! (FOTO)

Mnogi prijatelji, glumci i pevači odali su mu i putem društvenih mreža poslednju počast, a mnogi su bili i u kući, pružajući podršku njegovoj supruzi.

Među brojnim kolegama, žal za prerano preminulim Glogovcem izrazio je i glumac Žarko Laušević. On je poslao emotivnu poruku i pokazao koliko je cenio Nebojšu.

ANDRIJI RAK ODNEO MADŽGALJA, A SAD I NEBOJŠU: Milošević se oprostio od Glogovca - ode mu još jedan drug

- Sad si stvarno ranjena - napisao je Laušević pored fotke iz čuvenog filma "Ranjena zemja" u kome je zajedno sa Glogovcem igrao glavnu ulogu.

A post shared by Zarko Lausevic (@lausevic_zarko) on Feb 9, 2018 at 2:23am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.