SRBIJA U ŠOKU! Ni crkva mu nije sveta! Žika Šarenica SKANDALOZNIM pitanjem đakonu ZGRANUO celu zemlju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA U ŠOKU! Ni crkva mu nije sveta! Žika Šarenica SKANDALOZNIM pitanjem đakonu ZGRANUO celu zemlju!

Od njega više ništa ne čudi, ali, ipak...

Žika Nikolić, poznato je, redovno izaziva raznorazne skandale u svojoj emisiji "Žikina šarenica" na RTS-u, a u poslednjem julskom izdanju pridodao je jedan od najvećih.

DOKLE VIŠE? Žika Šarenica ponovo šokirao u emisiji uživo - uvredio Rome, al to NIJE SVE!

Popularni voditelj je, razgovarajući sa đakonom, postavio "šaljivo" pitanje "Da li se žale drame kad ih žari brada?".

"MORA DA JE ĆORAV" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žika Šarenica šaljivo prokomentarisao člana režije usred programa

Žika je, na ovaj način, po mišljenju mnogih, prevršio svaku meru. Bez ikakve zadrške se obratio crkvenom licu na neprimeren način. Na društvenim mrežama je odmah osvanuo niz postova u kojima su šokirani gledaoci kritikovali voditelja.

Nikolić je do sada imao niz neumesnih gestova i blamova. Podsetimo, jednoj devojčici je rekao da će, kada poraste, biti kao Ana Ivanović i dobro se udati. Pričao je i kako je cilj muškaraca da pobeđuju i napreduju, dok žene žele samo da se dobro udaju.

Desilo se i da se, usred emisije, drsko obrati dečaku pozivajući ga da skrati pesmu, jer "nije za Nobela". O mešanju Božica i Vaskrsa da i ne govorimo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.