SRBIJA NASTUP POSVEĆUJE ŽRTVAMA MASOVNIH UBICA: Luk Blek spreman da osvetla obraz NACIJE - velike šanse za FINALE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 17:22

SRBIJA NASTUP POSVEĆUJE ŽRTVAMA MASOVNIH UBICA: Luk Blek spreman da osvetla obraz NACIJE - velike šanse za FINALE!

Držimo mu palčeve!

Sve je spremno da se sutra održi prvo polufinalno veče Evrovizije, a ono što je za nas veoma važno, jeste činjenica da ćemo se upravo u istom naći i mi, odnosno naš predstavnik Luk Blek, koji će izvesti kompoziciju "Samo mi se spava".

Ono što je evidentno, je da imamo ogromne šanse da prođemo u finale, jer se nalazi na visokom 7. mestu prema kladionicama, a o simpatijama evrovizijske publike da ne govorimo.

U prvom polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičiće se 15 država, dok će ih 10 proći u veliko finale koje je zakazano za subotu.

Za prvo mesto na kladionici bore se predstavnici Finske i Švedske. Finsku predstavlja Käärijä sa pesmom "Cha Cha Cha", dok će ispred Švedske još jednom biti pevačica Lorin, ovog puta sa numerom "Tattoo".

Odmah nakon njih je Norveška, koju predstavlja Alesandra i pesma "Queen of Kings".

Podsetimo, Radio televizija Srbije obaveštava gledaoce da će, isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU - Evropskom radiodifuznom unijom, u utorak 9. maja i četvrtak 11. maja od 21 čas, na RTS 3 prenositi prvo i drugo polufinale takmičenja za "Pesmu Evrovizije". Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar" i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje.

Predstavnik Srbije Luk Blek posvetiće svoj nastup svima koji su tragično izgubili svoje živote.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.