SRBIJA I CRNA GORA NE ZABORAVLJAJU: Sve gadosti koje je Anđela Đuričić činila da zadrži ljubav bivšeg dečka Zvezdana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 20:28

SRBIJA I CRNA GORA NE ZABORAVLJAJU: Sve gadosti koje je Anđela Đuričić činila da zadrži ljubav bivšeg dečka Zvezdana

Udisala gasove, ljubila stopala, ali to nije sve...

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otpočeli su svoju vezu tokom boravka u "Zadruzi 6" kad je on javno ostavio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić i ušao u ljubavni odnos sa 22 godine mlađom cimerkom. Iako su mnogi osudili njihov čin, dodatno su zgrozili javnost svojim ponašanjem, fetišima i vrelim akcijama bez granica.

Iako je Anđela na samom početku tvrdila kako sa Zvezdanom neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doći ni do poljupca, a pogotovo nečeg više, to je brzo porekla kao i sve što je o sebi rekla, pa sa njim imala brutalne vrele akcije. Za razliku od ostalih zadrugarki koje su takođe imale s*ksualne odnose, Anđela je svoje sa 22 godine starijim Slavnićem primenjivala tako da ima otkrivenu glavu i da milionskom auditorijumu pokazuje svaku svoju grimasu na licu.

Đuričićeva je u svom prvom pojavljivanju u petoj sezoni "Zadruge" svima nabijala na nos svoje moralne kodekse i načela, zbog čega ju je po svemu sudeći i publika postavila na treće mesto u superfinalnoj noći, ali je već u šetoj sezoni pokazala novu sebe i prezentovala razne fetiše, kojima se, kad god je neko pita, dičila i ponosila.

Prvi svoj fetiš koji je otkrila bilo je ljubljenje stopala, pa je svaku priliku koristila da zgrabi i balavi po nogama Slavića, a nije joj ni bilo bitno da li je on okupan, tek ustao ili upravo izuo patike.

Anđela je Zvezdanova stopala volela čak i kad su prljava i crna i to ponosito isticala.

- Moja lepa stopalca skroz crna, prvi put sam videla da su uprljana, ali mi se sviđaju svakako - rekla je Đuričićeva.

Međutim, tu nije bio kraj njihovim bizarnostima, pa je Zvezdan jednom prilikom čak tražio Anđeli da zadovolji njegove fetišarske potrebe i pred Lepim Mićom uzme njegova stopala i zabavi se.

Na žurkama je takođe bilo mnogo situacija kad je Anđela svojim ponašanjem zgrozila vernu publiku "Zadruge", a činilo se da za ove sramotne postupke čak ni čuvena fan baza "Bungiši" nisu imali opravdanje. Đuričićeva je pokazala da uživa u mirisu Slavnićevog znoja, pa je često mirisala njegova pazuhe.

- Daj mi ja da pomirišem. E, smrdi malo. Ja volim kad se oznojiš - rekla je Anđela.

Međutim, nekadašnja predstavnica svih moralnih načela nije stala "samo" na mirisanju njegovih pazuha, nego ih je više puta ljubila, iako su tad sve društvene mreže brujale o tome da Slavnić o svojoj higijeni ne vodi računa.

Kad je Zvezdanova vanbračna supruga ušla u "Zadrugu" i svima otkrila čuveni nadimak Anđele Đuričić, koji se tad već provlačio po društvenim mrežama, "Gutalica", stanari Bele kuće nisu mogli ni da sanjaju zašto je tako zovu, kao ni zašto je Ana čim se uselila pitala Zvezdanovu ljubavnicu: "Da li si oprala zubiće?"

Sve to desilo se baš zbog jednog od klipova iz sobe za izolaciju kad je Anđela odlučila da svom 22 godine starijem dečku pokaže da priče da je neiskusna i da ne zna da se ljubi nisu tačne, pa ga je i oralno zadovoljila, a kad je njegova izlučevina završila u njenim ustima, ona je istrčala ispred da je pljune i samim tim napravila momenat koji se svuda i dan danas komentariše.

Anđela je svom dečku volela da dokazuje da je perverzna i erotična, pa mu je lizanjem viljuške golicala maštu i pokazivala šta želi da mu radi u krevetu.

Jedan od ubedljivo najgadnijih momentara Anđele Đuričić, što se videlo po komentarima, bilo je kad je Zvezdan ispustio gas, a ona svoju glavu pribila skroz uz njegovu zadnjicu i počela da miriše.

Međutim, kad su fanovi vratili film i setili se šta je sve pričala Đuričićeva, shvatili su da to ne treba za njih da bude toliko iznenađenje jer je samo nekoliko dana pre toga izjavila da Slavnićevi gasovi za nju imaju miris njegovog parfema.

Pored svega što je Anđela omirisala jednom je pred svojim drugaricama u Beloj kući u nos gurnula i čarapu koju je pod Zvezdana dobila na poklon.

Đurčićevu je uzbuđivalo i kad joj Zvezdan saopšti da mora da ide do toaleta kako bi obavio veliku nuždu, pa je i na to imala jako bizarne komentare.

- Beba moja - rekla je Anđela Zvezdanu od 46 godina.

Još jedna od stvari koje je Anđela pokazila bilo je skidanje pred kamerama. Ona se predstavljala sveticom koja to nikad ne bi radila i prozivala ostale zadrugarke, međutim u šestoj sezoni je svoje grudi ponosno "gurala" u kameru.

Iako je javnost tokom "Zadruge 6" prozivala Zvezdana da se ne kupa i da se samo briše vlažnim maramicama, Anđeli to nije smetalo, pa je u nekim momentima i sama odlučila da "opere" svog dečka.

Kako je njihova veza odmicala tako su počeli i zajedno da uživaju u kupanju vlažnim maramicama.

Tokom jedne šetnje Zvezdan je otišao da šteka da obavi nuždu i tad je hteo da pita Anđelu da dođe da pridrži njegov polni organ, na šta je njen odgovor bio još veći šok.

- Hoću - rekla je Anđela i počela da se smeje, ali joj on to ipak nije dozvolio.

Još jedan momenat koji je grozio javnost bio je naon Aninog ulaska, kad je Anđela namerno pred punom sobom pustila Zvezdana da je dodiruje po intimnim delovima, iako su u tom trenutku pričali sa njenom drugaricom, a ona je sve više trtila zadnjicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.