SRAVNILA IH SA ZEMLJOM: Mina iznela činjenice o ljubavnim parovima! Dejana nije štedela, a šta je tek rekla za Dalilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 21:13

SRAVNILA IH SA ZEMLJOM: Mina iznela činjenice o ljubavnim parovima! Dejana nije štedela, a šta je tek rekla za Dalilu

Oplela po svima.

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", zadrugarsku nedelju za nama komentarisala je bivša zadrugarka, Mina Vrbaški.

Ona se na samom početku osvrnula na odnos Dejana i Dalile Dragojević.

- Žao mi je, Dejan stvarno nije dobro. Kad digneš ruku na sebe, to je katastrofa, i znaj da ima neki problem kad je u stanju da otvori sebi glavu. Zbog koga? Ja sam i prošli put rekla, i dalje sam ubeđena da tu ima neke magije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možda to ljudima smešno zvuči i misle da sam ja luda, ali meni nije jasno kako neko može da pređe njoj preko svega toga. Nisu to čista posla - zapaža Vrbaški.

Mina je potkačila i Filipa Cara, o kojem i dalje nema lepo mišljenje.

- To je on, to je Filip. Meni je bilo normalno da će on da ode sa nekom drugom devojkom u krevet, kakva Maja... Ne volim da pričam o takvim ljudima, jer sam od njih dobila toliko uvreda, gade mi se da pričam o njima, ne znam šta bih drugo rekla za njega - kaže bivša zudrugarka.

Vrbaški se dotakla i svog bivšeg, Mensura Ajdarpašića, i njegove veze sa Milicom Veselinović.

- Kako ja ono kažem, boli i ne prolazi! Žalim ga, ne znam šta mu se dešava, ne znam šta će mu dete koje ponaša tako kako se ponaša. Neprijatno mi je kada ona upoređuje mene i sebe, kada govori kako će onda pokaže da nisu sve devojke kao Mina, a na kraju je pokazala da je i gora nego ja. Ne postoji u Beloj kući koja je za Mensura - zaključuje Mina u emisiji "Premiijera - Vikend Specijal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.