SRAMOTO ZA ŽENSKI ROD!: PROSE PARE po internetu - Dalilu su razapeli, a i Anđela krenula njenim stopama

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 11:26

"SRAMOTO ZA ŽENSKI ROD!": PROSE PARE po internetu - Dalilu su razapeli, a i Anđela krenula njenim stopama

Naišle su na osudu javnosti?!

Dalila Dragojević, poznata je kao neko ko se ne libi da kaže sve što joj leži na srcu, ponekad i bez takta, te izazove lavinu reakcija i komentara, a samim tim i puni novinske stupce. Ovog puta je ponovo ušla u jedan medijski rat, sa nekadašnjom koleginicom i rijaliti cimerkom.

U otvoreni sukob je naime ušla sa drugoplasiranom učesnicom rijaliti formata "Zadruga 4", preciznije sa Milicom Kemez, kojoj je uputila "niske" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarce. Mada ni Kemezova nije ostala dužna Dalili, te joj je sasula niz uvredljivih komentara.

- Dve sestre delile Boru - napisala je Dalila i veliki deo publike iznenadila otrovnim strelicama upućenim na Kemezov račun.

- Da li može neko da objasni ovoj ljudskoj karikaturi da je smešna i da parama koje prosi po TikTok-u i muze ljude, koje posle ismeva, ne može da sakrije brdo i zlobu koja isijava iz nje. Mama ti se delila sa kim je stigla jer takvo zlo od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u istoriji rijalitija, koji se smučio ljudima otkad si kročila nogom u isti. Idi muzi ljudi i ne uzimaj me više u usta, niti moju sestru. Evo ti malo medijske pažnje, pošto te nema nigde - poručila je Kemezova.

Podsetimo, Anđela Đuričić takođe je pokrenula TikTok nalog po ugledu na svoju koleginicu Dalilu. Da li bi se moglo onda i za nju reći da će prositi novac po TikTok mreži.

Kakav epilog će ova svađa dobiti, ostaje nam da strpljivo sačekamo, ali se nadamo da će dve bivše zadrugarke spustiti loptu i pronaći zajednički jezik.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.