SRAMOTO, LAŽEŠ DA VOLIŠ FILIPA, NE BRUKAJ SE! Aleks Nikolić raskrinkana kad je POKRALA Teodoru Džehverović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 16:11

"SRAMOTO, LAŽEŠ DA VOLIŠ FILIPA, NE BRUKAJ SE!" Aleks Nikolić raskrinkana kad je POKRALA Teodoru Džehverović!

Dočekana na nož!

Pobednica "Zadruge 6Aleksandra Nikolić obratila se svom izabraniku Filipu Caru emotivnom objavom koja je izazvala lavinu komentara.

Postali su takoreći nerazdvojni, a neprestano objavljuju fotografije i pokazuju svojim pratiocima koliko uživaju u ljubavi. Par koji se verio, a po izlasku iz pomenutog rijalitija nastavio svoju romansu, malo-malo pa je na meti kritika i pojedinih zluradih komentara. Tako je bilo i ovog puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nažalost.

Nikolićeva je sada na svom Instagram profilu objavila video-snimak koji je nastao za vreme njihovog boravka u rijalitiju, a u pozadini videa idu sledeće reči

Hvala ti što si mi bio najbolji prijatelj, neko ko nije hteo da odustane od mene kada su ti svi govorili da to učiniš. Hvala ti što si muškarac koji se nije stideo svoje ljubavi već se ponosio istom. Hvala ti što si dao sve od sebe da me zaštitiš i time bio pravi muškarac. Ne postoje reči sa kojima mogu da ti iskažem zahvalnost zbog togaBriga me šta će reći svet kada imaš nekoga sa kim ćeš izgraditi svoj. Od mene toliko - kazala je Aleks.

Međutim, ono što su pojedini primetili jeste da su reči izgovorene od strane Teodore Džehverović, još onomad kada je učestvovala u "Zadruzi 1" i imala romansu sa Anđelom Rankovićem, takođe nekadašnjim zadrugarom. Zbog svega pomenutog, reakcije su bile, pa malo je reći burne.

Devojko, nisi se udostojila da sama snimiš video, nego koristiš tekst koji je Teodora Džehverović posvetila Anđelu Rankoviću još u Zadruzi 1. Sramoto, ne brukaj se više i ne laži narod da se volite - glasio je komentar jedne ljute gledateljke.

Pomenuti video pogledajte klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.