SRAMOTA ŽENSKOG RODA! Kulićka NIKAD SUROVIJE oplela po najvećoj LJUBAVNICI Zadruge: Nemoralna je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SRAMOTA ŽENSKOG RODA!" Kulićka NIKAD SUROVIJE oplela po najvećoj LJUBAVNICI Zadruge: "Nemoralna je..."

Nije je štedela...

Dragana Mitar i Marija Kulić su danas ušle u nikad veći sukob jer je Marija nije štedela ni u jednom trenutku, pa je iznela da smatra da je cela njena priča sa Edisom Fetićem navodno taktika za opstanak u rijalitiju.

- Pa gospođa Marija Kulić konstantno ima neki problem sa mnom. Uhvatila se kao pijan plota za mene. Ne gleda u svoje dvorište. Prvo treba da pomete kod svoje ćerke a onda kod drugih. Konstantno mora da komentariše stvari po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenom, smatra da je kompetentna, ja se sa tim ne bih složila. Tužila sam Mariju za to konstantno vređanje, vređam i ja nju, tu smo u egalu - rekla je Dragana.

- Meni je Dragana antipatična, još od prošle sezone zbog njenog ponašanja i tog nemorala. Ona je velika sramota ženskog roda. Smatram da Edo, ima on tu dozu normale u sebi. On je rekao da je za njega ovo ovde igra. Nijedan normalan muškarac ne bi prešao preko takvih stvari. Da na njegovi oči bude u vezi sa drugim muškarcem. Mislim da joj nije oprostio i da joj nikada neće oprostiti. Oprostio joj je zbog te igre, da bi duže ostali u rijalitiju. Nikada joj neće oprostiti Tomovića - zaključila je Marija.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.