SRAMOTA! HRVATSKA PEVAČICA UNIŠTAVA KULTURNO NASLEĐE: Prvo se hvalila, pa pokušala da obriše snimke i dokaze

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 16:43

SRAMOTA! HRVATSKA PEVAČICA UNIŠTAVA KULTURNO NASLEĐE: Prvo se hvalila, pa pokušala da obriše snimke i dokaze

Od ovoga nema dalje!

Maja Šuput i njen bend sinoć su stigli u Đurđevac u sklopu tim bildinga jedne automobilske kompanije. Kako tamošnji mediji pišu, ekipa je bila u prostoru đurđevačkog Starog grada, gde je bend s Majom Šuput divljao.

Pevačica je objavila nekoliko snimaka na Instagramu na kojima se moglo vidjeti kako članovi benda jašu topove i vise s lustera uz zvukove harmonike. Maja je snimke s društvene mreže kasnije izbrisala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
A post shared by majasuput (@majasuput)

O svemu se oglasio i direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček.

- Dok ti krasan event iz*ebe kromanjonsko ponašanje krkanskih seljačina. I to pod medijskim pokroviteljstvom pvc zvezde. Kulturni i dobroćudni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac... Ovakvi primitivci ne. Žao mi je što nisu poneli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka - napisao je na Fejsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.