SRAMOTA! Dalila dobila SKUPOCEN poklon od obožavalaca - i PROVERAVA koliko vredi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA! Dalila dobila SKUPOCEN poklon od obožavalaca - i PROVERAVA koliko vredi! (FOTO)

Ljudi, čuvajte pare.

U toku je emisija "Jutarnja kafica" u rijalitiju "Parovi", a program vodi glumac Bogoljub Mitić Đoša, dok mu društvo prave učesnici Slađa Petrušić, Dalila Mujić, Milutin Radosavljević Mili i Dejan Dragojević. Ni jutro nije moglo da prođe a da Mujićeva ne uspe da privuče pažnju, i to ne baš pozitivnim ponašanjem.

Pogledajte OVDE kakav greh su počinili učesnici "Parova".

Parovi su ovu priliku iskoristili da proćaskaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o vrednosti prstena koji je Dalila dobila od fanova.

- Koliko vredi ovo? Šta ti misliš Mili, kao stručnjak za zlatare? - pitala je Mujićeva.

Mili je pokomentarisao da je to "četrnaestica", (zlato od 14 kararta), ali o vrednosti nije mogao sa preciznošću da govori.

- Ja mislim da je to dijamant - rekao je Đoša na šta se Dalila nadovezala i prokomentarisala da ako bi to zaista bio dijamant, ona ne bi sedela više u "Parovima".

Rekli bismo, veoma nepristojno. Možda bi Dalili trebalo objasniti da se poklonu "u zube ne geda", a pogotovo ako je znak pažnje od nepoznatih ljudi, koji joj svojim glasovima pomažu da ostane i zarađuje dobre pare u rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.