SRAMNO - JEDU TOALET PAPIR I PIJU ULJE -Dragojevići ISMEJALI koronu- BAHATO PONAŠANJE usred PANDEMIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMNO - JEDU TOALET PAPIR I PIJU ULJE -Dragojevići ISMEJALI koronu- BAHATO PONAŠANJE usred PANDEMIJE

Surovo...

Dalila i Dejan Dragojević su kao i svi u izolaciji zbog korona virusa, te su pokušali da na duhovit način, unesu malo smeha u domove svojih fanova, ali su. čini se, malo preterali.

Dalila i Dejan su napravili video, gde je tema romantična večera, ali u tanjirima su imali rolne toalet papira, a iz čaša su pili ulje. Brašnom su posipali toalet papir u tanjirima.

U pozadini je išla pesma iz filma "Titanik", kako bi dočarali atmosferu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kada imate pravog muža onda će on iskoristiti svaku priliku da vas usreći..🤗 Deki se potrudio da od našeg dnevnog boravka napravi restoran sa svim namirnicama koje je danas najteže dobiti po marketima..a na meni je bilo samo da se sredim i sijam kao "Jadranka" 😀📸 Hvala ti mužu za ovu predivnu večeru koju si pripremio 😂🎥📸📷 #stayhome #ostanikodkuće #besafe #love #husband #home #homerestaurant #oil #toiletpaper 🎀🏡

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Mar 26, 2020 at 4:23pm PDT

- Kada imate pravog muža, onda će on iskoristiti svaku priliku da vas usreći. Deki se potrudio da od našeg dnevnog boravka napravi restoran sa svim namirnicama, koje je danas najteže dobiti po marketima, a na meni je bilo samo da se sredim i sijam kao "Jadranka". Hvala ti mužu za ovu predivnu veleru koju si pripremio - napisala je Dalila na svom Instagram profilu kao opis videa.

I to bilo smešno, da zapravo nisu na neki način ismejali situaciju zbog vanrednog stanja, kada manjka toalet papira, brašna i ulja, te ljudi čekaju u redovima.

Kako se vama čini? Da li su preterali sa šalom?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.