SRAMNO - JADAN MALI ŽELJKO! Izvini što ti guram sina da ga šetaš, Zola brutalno ponizio Ivana Marinkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 19:50

SRAMNO - JADAN MALI ŽELJKO! "Izvini što ti guram sina da ga šetaš", Zola brutalno ponizio Ivana Marinkovića

Udario je na očinstvo zadrugara!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", koja se trenutno odvija u Beloj kući, jedno od pitanja postavljeno je Lazaru Čoliću Zoli.

Kako gledaš na Ivanove provokacije? - glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka Dušica Jakovljević.

- Nervira mene što se meša u neka izlaganja. Maločas je bilo lepo pitanje, a on seljačkim komentarom potkači mene i onda ulazimo bezveze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u konflikt. On je meni smešan što se tiče provokacija, ja sam te provokacije prevazišao u osnovnoj školi. On govori kako ja nisam bio fin prema njoj, a ja sam mogla njemu da kažem da nije bio otac - rekao je Zola.

- Za mene nema lepih i ružnih pitanja, a ako tako gledalac kaže upadam mu, ali mi je čudno zašto njima smeta upadanje u njihov odnos - izjavio je Ivan.

- Ona meni gura Željka za ruku dok ona tebe gađa kamenjem - nastavio je vičući Ivan.

- Ja se izvinjavam što ti dajemo Željka da ga šetaš - dodao je Zola.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.