SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE - Zvezdan i Anđela NEPOŽELJNI na TikToku: Vi i treba da budete zatvoreni u Zadruzi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 09:08

SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE - Zvezdan i Anđela NEPOŽELJNI na TikToku: "Vi i treba da budete zatvoreni u Zadruzi!"

Ovo nije očekivao niko!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su nedavno diskvalifikovani iz Zadruge, a način da zarade novac su pronašli na društvenoj mreži TikTok, gde većina poznatih ličnosti zarađuje velike količine novca.

Iako do dobili nešto više od 10.000 pratilaca mahom su samo loši komentari viđeni na njihovim "lajvovima" a sada je došlo i do neprijatnosti.

Zvezdan je držao lajv, te je pozvao u meč jednog od poznatijih Tiktokera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nije baš imao lepe reči sa Slavnića i Anđelu.

 Kako mu je rekao Tiktoker sa nadimkom "Makedonac" ona ne smatra da su Anđela i Zvezdan za ovu platformu, te da je njihov sadržaj neprikladan, kao i da bi zaista oni i trebalo da budu zatvoreni u Zadruzi.

Zvezdan ga je slušao sve vreme nemo, a Makedonac ih je potom izbacio iz lajva i blokirao, jer ne želi da ima kontakt sa njima.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

A post shared by @samoposmatramo1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOJ SVET" Moka Slavnić u šetnji sa Anđelom, objavio zajedničku fotografiju - Zvezdan ODMAH KOMENTARISAO

Izvor: Blic, 04.Jun.2023

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nedavno su diskvalifikovani iz rijaliti programa "Zadruga 6", a po izlasku su se uselili u stan Moke Slavnića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.