SRAMNO I NEČOVEČNO: Tvrde da je Tea Tairović pokrala saradnika - prekinuta saradnja sa pevačicom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 13:10

SRAMNO I NEČOVEČNO: Tvrde da je Tea Tairović pokrala saradnika - prekinuta saradnja sa pevačicom!

Mnogi su ostali zatečeni ovim navodima...

Mlada i popularna pevačica Tea Tairović već dugi niz godina niže profesionalne uspehe i izdaje najslušanije albume, a dokaz tome je i nedavni solistički koncert koji je održala na stadionu Tašmajdan. Oduvek je važila za nekoga ko dosta ulaže u svoju muziku, spotove i samu sebe, ali nije oduvek bila toliko uspešna i plaćena kao danas. Kako bi se reklo, snalazila se kako je znala i umela.

Kako pojedini mediji saznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njima pouzdanog izvora, dešavalo se da dođe do onoga što joj je u datom trenutku potrbno, pa makar i na štetu drugih. Tea navodno nije imala dovoljno novca da plati prekovremeni rad frizeru koji joj je sređivao kosu za spot "Dolče i Gabana", pa ga je zakinula za honorar.

- Pozvao me vlasnik frizerskog salona u kom sam tada radio i rekao mi da radim spot za Teu Tairović u večernjim satima. Dogovorili smo angažman za vreme koje je bilo isplanirano i ako se kojim slučajem zadržim više od toga, Tea će da mi doplati honorar. Prihvatio sam i otišao da radim. Ja sam sve vreme bio uz nju, ona je bila kao po običaju zahtevna, ali o tome sam već bio obavešten. Vreme je odmicalo i mi smo prešli već nekoliko sati od onoga što smo se dogovorili. Snimanje je trajalo do četiri sata ujutru. Kad se sve završilo, pitao sam je za plaćanje prekovremenog rada, a ona mi je rekla da se nije tako dogovorila s vlasnikom salona i da nema šta da mi plati - rekao je sagovornik, tvrdeći da je na taj način "pokrala" saradnika.

Ja sam se posle javio vlasniku salona i onda je krenuo haos. On je zahtevao od Tee da mi isplati 50 evra za prekovremeni rad i noćni rad, a ona je to odbijala. Nakon toga su se posvađali, pa je on prekinuo svaki kontakt s njom. Vlasnik salona mi je na kraju isplatio novac i izvinio mi se za neprijatnost koju sam tada doživeo - naveo je izvor.

Mnogi su tada komentarisali da je to sraman i nečovečan potez popularne pevačice, ali se ona povodom ovih navoda nije oglašavala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.