SRAMNO I BEDNO: Evo za šta je Peca Maji dao 100 EVRA, isplivala istina o AFERI sa Aleksandrinim mužem: OTERAO JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 14:00

SRAMNO I BEDNO: Evo za šta je Peca Maji dao 100 EVRA, isplivala istina o AFERI sa Aleksandrinim mužem: "OTERAO JE"

Lepi Mića raskrinkao Marinkovićevu tvdnjama da je Predragu Raspopoviću bila samo prolazna avantura, koju je ponizio i oterao.

Učesnica "Elite" Maja Marinković stavljena je na stub srama zbog toga što je svojevremeno navodno uzimala pare od supruga svoje bivše drugarice Aleksandra Subotić i Predraga Pece Raspopovića sa kojim je bila u letnjoj šemi, a u rijalitiju proziva Anitu Stanojlović da je bila iz koristi sa Jovanom Tomić Matorom.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisije ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Maji zašto pokušava da ponizi Anitu što je bila sa Matorom iz koristi, kad je Peca Vijagra njoj ostavio 100 evra i otišao sa letovanja na kome su bili zajedno.

- Ja nikad ni sa kim nisam bila iz koristi i nemam potrebe sa tim, samo nisam očekivala da će dečko da me ostavi na moru samu, a ja došla tu sa njim i on me je poveo. Ja ne znam zašto ljudi žele da me degradiraju. Ja sam uvek bila džek u vezama, čak sam im i plaćala dugove kao npr. Janjušu. Peca je meni samo dao pare za kartu kad sam se vraćala iz Budve da me Taki dočeka - rekla je Maja, a onda je Lepi Mića dao svoj sud o celokupnoj situaciji i žestoko ponizio Maju.

- Ona je uzela od njega 100 evra, to je toliko poniženje bilo, još otela drugarici dečka, a on je gledao samo kao prolaznu avanturu. Čovek je ponizio i oterao za male pare, znači sramota - rekao je Lepi Mića.

Podsetimo, kao bomba je 2022. godine odjeknula vest da je Maja Marinković smuvala nevenčanog supruga Aleksandre Subotić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.