SRAMNI DETALJI RAZVODA! Milijana došla u Parove pa OTVORILA DUŠU! Milojkov POTEZ za svaku OSUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 09:54

SRAMNI DETALJI RAZVODA! Milijana došla u "Parove" pa OTVORILA DUŠU! Milojkov POTEZ za svaku OSUDU!

Ništa nije htela da prećuti!

Milijana Božić je kao sinoćna gošća u emisiji "Upoznajte Parove" otvoreno govorila na temu razvoda sa Milojkom. Milijana je priznala da je jako nestrpljiva da se to što pre okonča.

- Brakorazvodna parnica zakazana je za 2. decembar. Ne mogu da iščekam taj dan - rekla je Milijana i dodala:

- Od Milojka mi nije ništa ostalo, sem televizora koji sam dobila od svoje kume Ilijane Vagić. Kada sam išla po svoje stvari on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je želeo da zadrži taj televizor, ali ja sam mu rekla da pripada meni - priznala je Milijana.

Ona je sinoć potvrdila da ima novog dečka. Na pitanje da li je sa njim nedavno bila u poseti Sarajevu, ona je rekla da je na tom putu bila sama.

- Moj dečko nije bio sa mnom u Sarajevu, bila sam sama. Imam novog dečka i baš sam zaljubljena i srećna. Drago mi je da me to pitaš - rekla je ona.

Voditeljka je kasnije otkrila da je Milijanin novi dečko mlađi od Milojka, a Marko Perović se našalio pa je upitao: "Kolika mu je penzija?".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.