SRAM VAS BILO! Napadnut Darko Tanasijević u programu uživo zbog Anđele Đuričić - To je satanizacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 09:32

"SRAM VAS BILO!" Napadnut Darko Tanasijević u programu uživo zbog Anđele Đuričić - To je satanizacija

Burna reakcija pred kamerama!

Voditelj Darko Tanasijević u sinoćnoj emisiji "Narod pita" ugostio je Šarmen Soraju Leoni Altman, Anu Spasojević i Brendona Radonića.

U jednom trenutku jedna gospođa se uključila u program uživo i javno izrazila svoje negodovanje. Njoj se nije dopao 'način' na koji se govori o diskvalifikovanoj takmičarki "Zadruge 6", Anđeli Đuričić.

- Pola emisije pričate o njoj. Tolika satanizacija jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojke na vašoj televiziji, ja to u životu nisam videla. Sram da vas bude kao javni servis - vikala je gospođa, a voditelj je odlučio da joj pojasni kako stvari stoje:

- Mi nismo javni servis, mi smo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Jako mi je žao što vas uznemirava što mi prenosimo ono što je ona zaista radila u "Zadruzi". Ovo je "Zadruga Narod pita" i pričamo o učesnicima "Zadruge 6", prosto i jednostavno - jasan je bio Tanasijević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.