SRAM VAS BILO - Milica Todorović ŽRTVA PREVARE: Pevačica HITNO najavila tužbu uz oštru poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 15:43

"SRAM VAS BILO" - Milica Todorović ŽRTVA PREVARE: Pevačica HITNO najavila tužbu uz oštru poruku

Ona je podelila objavu sa svojim fanovima

Milica Todorović besna je zbog toga što njen lik određena "firma" koristi kako bi reklamirala i prodavala izvesni proizvod za mršavljenje, na šta pevačica nikada nije pristala.

Da se radi o velikoj prevari, Milica je obavestila ljude putem svojih društvenih mreža.

- Dragi moji, razne kompanije koje se bave nemam pojma čime, "za mršavljenje", iskorišćavaju moj lik za reklamu nekog proizvoda - pitaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Boga čega, i to danima - počela je Milica.

- Pustila sam vas jedno mesec dana, a sad ću da vas tužim, jer me svaki dan ljudi kontaktiraju i pitaju za efikasnost vašeg "proizvoda koji efikasno skida kile". Sram vas bilo! - jasno je poručila pevačica.

Ovo je ko zna koji put da se javne ličnosti koriste da bi se pojedinci okoristili, pa tako njihov lik koriste za reklamiranje raznih proizvoda, preparata, navodnih nastupa i koncerata koji nikada nisu ni dogovoreni.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.