SRAM JE BILO, VARALA ME JE S DRUGOM! Darko Filipović gori od besa zbog razvoda - Izneo sav prljav veš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 14:24

"SRAM JE BILO, VARALA ME JE S DRUGOM!" Darko Filipović gori od besa zbog razvoda - Izneo sav prljav veš!

Posle 12 godina braka - razvod.

Tokom jučerašnjeg dana kao bomba je odjeknula vest da se pevač Darko Filipović razvodi nakon 12 godina braka.

Darko i Jasmina svoju vezu krunisali su brakom posle samo godinu i po dana veze, a pevač je svoju tadašnju devojku zaprosio na romantičan način prilikom putovanja na Tajland.

O svadbi je rado govorio u medijima.

- Jasmina i ja smo se upoznali pre godinu dana i sedam meseci, kada sam otišao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automehaničarsku radnju njenog brata u Nišu, kako bih se sa njim konsultovao oko popravke automobila. Ona se slučajno zatekla tamo i već na prvi pogled mi se dopala. Ubrzo potom, počeli smo komunikaciju preko društvene mreže "Fejsbuk", a posle mesec dana druženja, počeli smo i da se zabavljamo - rekao je tada Filipović pa dodao:

- Već posle prvih nekoliko dana zabavljanja, znao sam da je ona osoba sa kojom bih mogao da budem na duže staze, jer je veoma draga i umiljata devojka koja ne priča mnogo i ne dosađuje, kako to mnoge žene znaju da čine. Zato sam, posle nešto više od godinu dana zabavljanja, odlučio da je zaprosim, a kao idealno mesto za to odabrao sam Tajland, gde smo domah posle Nove godine otputovali - otkrio je tada Darko za "Hello" i priznao da je njegova prosidba iznenadila, kako njegovu tako i porodicu njegove sada već bivše supruge.

Darko je otkrio i da nikome nije želeo da kaže da planira da zaprosi Jasminu.

- Pre nego što sam zaprosio Jasminu, nikome nisam rekao da imam takve planove. Zato su se po našem povratku sa odmora iznenadili članovi naše familije, moje mama i sestra su plakale od sreće, kada sam im rekao da sam odlučio da se oženim, dok je njena majka u, prvi mah, bila veoma zbunjena, ali je već posle nekoliko dana bila veoma srećna.

Oni su odlučili da svadbeno veselje organizuje u Darkovom rodnom gradu Leskovcu, a među 460 zvanica bile su i mnoge kolege popularnog pevača.

- Odmah po povratku sa Tajlanda počeli smo sa organizacijom svadbe. Prvobitno, želeli smo da sudbonosno "da" izgovorimo u Beogradu, ali pošto je većina gostiju sa juga Srbije, shvatili smo da je mnogo praktičnije da sve organizujemo u mom rodnom kraju - rekao je tada folk pevač.

- Bilo nam je bitno da sve bude lepo, sa ukusom dekorisano, što smo i postigli, ali i da hrana i piće budu nešto ekskluzivniji, pa smo vina uglavnom donosili iz inostranstva. Takođe, sa velikom pažnjom smo odabrali i toalete. Moja supruga je, po preporuci prijateljice, naručila venčanicu u Skoplju, koju je jedna modna kreatorka iz Turske šila po njenoj meri. S druge strane, ja sam nosio odelo koje je Boško Jakovljević kreirao, a čiji je vlasnik iz Leskovca.

Svi gosti su uživali na njihovom svadbenom veselju koje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

- Tog dana, kako običaji nalažu, otišli smo u Niš po Jasminu, a potom je svadbena povorka krenula ka Leskovcu. Tamo smo se, najpre, na večnu ljubav zakleli pred Bogom u crkvi Odžaklija, a posle građanskog venčanja, u restoranu je usledila zabava. Prvi ples smo odigrali uz pesmu Brajana Adamsa "I Do It For You", a posle bloka zabavnjačkih hitova, usledila je narodna muzika. Odlučio sam da angažujem bend iz Leskovca, koji je oduševio sve moje kolege iz Beograda. Među njima su bili Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Lepa Đorđević, Darko Lazić i mnogi drugi. Svi oni su pevali, a vlasnik restorana nam je izašao u susret i dozvolio nam da ostanemo koliko god želimo. Svi gosti su se odlično proveli, jer je tog svečanog dana atmosfera bila jako vesela, ali nije razbijena nijedna čaša niti se dogodio ni najmanji gaf. Zaista nam je bilo prelepo - rekao je tada Darko.

I pored toga što je svadba bila bajkovita, čini se da brak i nije bio idiličan, što je i dovelo do razvoda. Jasmina nije želela da komentariše odluku o rastanku za medije, ali je narodnom poslovicom potvrdila informaciju.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina za "Informer".

S druge strane, Darko je prokomentarisao razvod od supruge daleko opširnije, iznoseći sav prljav veš iz zajedničkog života.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - rekao je Filipović za Telegraf.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.