SPREMITE SE ZA SPEKTAKL! Aca Lukas večeras održava koncert u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 17:56

SPREMITE SE ZA SPEKTAKL! Aca Lukas večeras održava koncert u Zagrebu

Ovi događaji će se simultano održati u prestižnoj Štark Areni...

Večeras 13.05.2023. Aca Lukas će obradovati svoju publiku u Areni Zagreb, gde se održava koncert koji će se dugo pamtiti.

Saša Mirković, vlasnik i producent "Hype produkcije" obećava koncert za pamćenje!

Ulaznice su dostupne na https://www.entrio.hr/event/aca-lukas-arena-zagreb-13079

Takođe, Hype produkcija sprema nezaboravan dan ispunjen zabavom i spektaklom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer 3. novembra 2023. godine Beograd će biti domaćin dva velika događaja - premijere filma "Kafana na Balkanu" i koncerta najveće folk zvezde, Ace Lukasa.

Ovi događaji će se simultano održati u prestižnoj Štark Areni, obećavajući publici nezaboravno iskustvo, a ulaznice za ova dva događaja mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i putem online prodaje na tickets.rs.

"Kafana na Balkanu" je dugoočekivani filmski projekat koji je stekao veliku pažnju javnosti i izazvao veliku uzbuđenost među filmofilima i ljubiteljima domaće kinematografije. Film je rađen po knjizi "Ovo sam ja", a po životu naše najveće zvezde Ace Lukasa.

Premijera ovog filma će biti održana u Štark Areni, pružajući publici mogućnost da se uživo susretne s glumačkom ekipom i ostalim poznatim ličnostima domaće kinematografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.