SPREMAN JE DA SE PREDA POLICIJI - Otkriveno gde se u ovom trenutku nalazi Stefan Karić

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 21:08

SPREMAN JE DA SE PREDA POLICIJI - Otkriveno gde se u ovom trenutku nalazi Stefan Karić

"Koliko sam čuo nije došao sa Šavijom na svadbu!"

Bivša učesnica Parova, Nataša Šavija je pre dva dana brutalno prebijena na jednoj proslavi gde je bila pratilja bivšeg rijaliti učesnika Zadruge, Stefana Karića.

Mediji su krneuli da bruje o tome da je baš Karić počinitelj tog jezivog dela, ali Nataša ni u jednom trenutku nije pomenula njegovo ime kao počinitelja.

Mnogima nije jasno zašto nije demantovala da je to Karić, a nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni potvrdila, a ni od Stefana ni traga ni glasa već dva dana.

Bivši zadrugar se trenutno ne oglašava, a kako se navodno saznaje nalazi se kod drugara na Bukulji i sutra planira sam da ode u policiju, piše "Informer", prenosi "Pink.rs".

Povodom ovog nemilog događaja danas se oglasio njegov otac Osman Karić koji je po svemu sudeći pružio podršku sinu.

On je rekao kako se Stefan i Šavija poznaju jako dugo i da su dobri drugari, kao i da sumnja u istinitost priče da su bili zajedno na istom veselju.

- Stefan uvek ima devojku, ali ne znam koliko je to ozbiljno. I koliko sam čuo nije došao sa Šavijom na svadbu - kazao je on.

Osman tvrdi da će u svakom slučaju biti uz svog sina, ali da ne može da poveruje da je on navodno pretukao starletu:

- Ja i dalje ne znam da li je on to uradio. Znam koliko i vi. Verujte mi da ne znam da je to uradio, ako je uradio stvarno će me iznenaditi. Nije tako vaspitavan, to nije moj Stefan. Ako se to desilo, zaista ne znam koji je razlog za to - kazao je Osman Karić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.