SPREMA SE NOVI HOROR NAKON ONOG NA VRAČARU? Mina Vrbaški se oglasila povodom tragedije, pa poslala jak apel

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 13:31

SPREMA SE NOVI HOROR NAKON ONOG NA VRAČARU? Mina Vrbaški se oglasila povodom tragedije, pa poslala jak apel

"Život je prekratak da bismo dopustili da nas mržnja i nasilje obuzmu"

Region, a i šire, potresla je vest o krvavom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je trinaestogodišnjak usmrtio vatrenim oružijem osmoro svojih vršanjaka i jednu stariju osobu, radnika obezbeđenja.

Ovim povodom se putem društvenih mreža oglasila i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, pogotovo kada je videla "najavu" momka iz Bihaća koji je izneo da ima šok plan da uradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isto što se dogodilo na Vračaru.

Mina je objavila pretnje iz Bihaća, pa u komentaru napisala apel:

- Mislila sam da ću par dana da se povučem zbog cele situacije, ali zbog stvari koje se dešavaju iz sata u sat prosto nisam mogla ovo da ne pokažem svima vama.. Juče nas je zadesila najveća tragedija, danas imamo priliku da vidimo situaciju drugog momka koji objašnjava na slici da i on sprema teror u Bihaću. Samo se pitam zbog čega i dokle više? - napisala je Mina, pa dodala:

- Život je prekratak da bismo dopustili da nas mržnja i nasilje obuzmu. Danas treba da se pridružimo svima onima koji se bore protiv ovog opasnog trenda i pozovemo sve da se pridruže u borbi protiv nasilja. Nasilje nikada nije rešenje. Pokažimo solidarnost i ljubav prema drugima. Kada govorimo o nasilju, važno je da svi budemo svesni koliko štetno može da bude za pojedinca i za društvo u celini. Nasilje može da ima dugoročne posledice po mentalno i fizičko zdravlje žrtve, kao i da utiče na njihovu sposobnost da funkcionišu u društvu. Zato je važno da se uključimo u borbu protiv nasilja, da podignemo svest o ovom problemu i da se založimo za promene u društvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.