SPREMA SE HAOS! ONA NEMA POJMA? Posle Dragane, PRODUKCIJA uvodi i NJEGA, a razvod još NIJE GOTOV?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMA SE HAOS! ONA NEMA POJMA? Posle Dragane, PRODUKCIJA uvodi i NJEGA, a razvod još NIJE GOTOV?

Žestoko...

Draganin novi-stari i još uvek navodno oženjeni dečko, Edo, iz Novog Pazara ulazi za vikend u "Zadrugu", gde se sad nalazi njegova devojka Dragana Mitar.

Kako domači mediji pišu, Edo je odlučio da je više ne ostavlja samu i čak je podneo zahtev za razvod braka od sadašnje supruge, kako bi i zvanično bio slobodan da bude sa Draganom.

- Oni nisu zajedno već tri meseca. Na papiru jesu još uvek, ali i ja sam. Nadam se da ću se u decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konačno razvesti, i da će me iz "Zadruge" izvesti tim povodom. Kod Eda je takođe, u pitanju, samo formalnost. Što se nas dvoje tiče, nigde ne žurimo. Bićemo zajedno unutra, družićemo se, pa ko zna šta nosi dan, a šta noć. Možda ćemo, nakon rijalitija, baš nas dvoje, nastaviti zajednički život - rekla je Dragana pred njen ulazak u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.