SPISAK ZVANICA NA VENČANJU DARKA LAZIĆA IZNENADIO SVE - ipak je odlučio da zove i NJU, svi je očekuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 21:33

SPISAK ZVANICA NA VENČANJU DARKA LAZIĆA IZNENADIO SVE - ipak je odlučio da zove i NJU, svi je očekuju

Mora tako ili nikako.

Poznati folker Darko Lazić izgovoriće sutra sudbonosno "da" u crkvi svojoj supruzi Katarini, a onda će se gala slavlje nastaviti u restoranu u Pećincima.

Na gala veselje pozvano je čak 520 ljudi, među kojima je veliki broj Darkovih prijatelja, kolega i saradnika među gostima, dok je na spisku i ime koje, malo ko očekuje.

Naime, Darko je odlučio da na svadbu pozove prvu suprugu Anu Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu, baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i Aninog muža Daniela, a da li će se oni pojaviti na veselju znaćemo već sutra, piše Blic.

Petar Grašo, kako prenose mediji, pevaće na veselju tokom prvog plesa mladenaca, što je bila velika želja Darkove supruge.

- Darko je inače, navodno pre par dana plakao od uzbuđenja zbog svadbe i crkvenog venčanja, koje će mu biti prvo takvo zavetovanje pred Bogom, s obzirom na to da se sa prethodnom suprugom Anom nije venčao u crkvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) TIK PRED VENČANJE BIVŠEG Ana Sević je na spisku zvanica za svadbu Darka Lazića, a sad je pokazala POKLON koji je dobila

Izvor: Blic, 29.Avg.2023

Poznati folker Darko Lazić izgovoriće sutra sudbonosno "da" u crkvi svojoj supruzi Katarini, a onda će se gala slavlje nastaviti u restoranu u Pećincima. Na gala veselje pozvano je čak 520 ljudi, a "Blic" je imao uvid u spisak zvanica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.