SPEKTAKL ZADRUGA 5 - BEBI RIJALITI! Luna i Marko ULAZE SA ĆERKOM ali nisu JEDINI RODITELJI u Beloj kući...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 23:00

SPEKTAKL ZADRUGA 5 - BEBI RIJALITI! Luna i Marko ULAZE SA ĆERKOM ali nisu JEDINI RODITELJI u Beloj kući...

"Nakon najave da je peta sezona poslednja i da se posle toga sprema novi rijaliti, čelnici Pinka žele publici da prorede nezaboravnu završnicu najgledanijeg programa u regionu."

Poslednja peta sezona rijaliti programa "Zadruga" može slobodno da se nazove "bebi rijaliti", jer će u nju navodno ući rijaliti zvezde sa bebama.

Ona će, kako je najavio vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, biti po svemu posebna, a prema saznanjima "Srpskog Telegrafa", do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << septembra će se  u Imaginarijumu izgraditi ceo jedan kompleks, u kom će boraviti roditelji sa mališanima.

Navodno će se od septembra u "Zadrugu" useliti Miljana Kulić sa sinom Željkom, Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić sa sinom Longom, Luna Đogani sa Markom Miljkovićem sa ćerkom Miom, ali i Aleksandra Subotić sa svoje dvoje dece.

Takođe, Kako ovaj portal prenosi, Maja Marković, koja je zatrudnela nakon četvrte sezone sa Alenom Hadrovićem, će svoju trudnoću održavati navodno u Beloj kući, pa se može očekivati i rijaliti-porođaj.

- Nakon najave da je peta sezona poslednja i da se posle toga sprema novi rijaliti, čelnici Pinka žele publici da prorede nezaboravnu završnicu najgledanijeg programa u regionu. Oni uveliko rade na osmišljavanju koncepta. Kako planiraju da podsete gledaoce na sve učesnike od prve do poslednje sezone, većina starih učesnika bi trebalo da prodefiluje kroz "Zadrugu 5", a poseban tretman imaće sve bivše rijaliti zvezde koje su se ostvarile kao roditelji, sa svojom decom od kojih su neka i bila začeta u rijalitiju - otkriva dobro obavešteni izvor za pomenute medije.

- Prva na spisku je Miljana Kulići njen sin Željko, Oni su već imali iskustva sa "Zadrugom" Kao najtraženijim zadrugarima Luni i Marku je ponuđen najveći iznos da uđu sa Miom. Odmah za njima su Nadežda i Toma, koji bi ušli sa Longom. - rekao je izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ULAZI U ZADRUGU 5 SA SINOM I ĆERKOM Neće biti jedina koja će UVESTI DECU: "Spektakl za poslednju sezonu"

Izvor: Blic, 25.Jul.2021, 07:46

Poslednja, peta sezona rijaliti programa "Zadruga" može slobodno da se nazove "bebi rijaliti", jer će u nju navodno ući rijaliti zvezde sa svojim mališanima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.