SPEKTAKL Marije Šerifović! Prvi od četiri koncerta ‘Druga strana ploče’ ostavio sve u suzama! Šerifovićka honorar od koncerta poklonila ženama koje se bore sa rakom dojke

Izvor: Svet, 09.Mar.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL Marije Šerifović! Prvi od četiri koncerta ‘Druga strana ploče’ ostavio sve u suzama! Šerifovićka honorar od koncerta poklonila ženama koje se bore sa rakom dojke

Marija Šerifović napravila je spektakl, prvim u nizu koncerata pod nazivom “Druga stana ploče”, u krcatom “Sava centru”. Pevačica je, kao što je i obećala, pokazala neku drugu stranu pa je na svom nastupu pored svojih pevala i velike svetske hitove, ali i domaće hitove.
Marija je izašla na binu, a za njom i igrači, i zapevala je veliki hit Robija Vilijamsa “Let Me Entertain You”, a nakon numere se obratila publici.
– Dobro veče, Beograde, da mi je neko rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ću imati igrače, rekla bih nema šanse. Ali dobro, ovo su deca, nisu igrači – rekla je Marija i dodala:

– Kako ste? Da li ste svi dobro? Druga strana ploče, svi su se pitali šta to znaci. To je projekat u koji su uključene pesme koje predstavljaju mene. Od tih ljudi sam najviše naučila. Ali, prvo je morala da me rodi moja majka. Srećan 8. mart i razmišljala sam šta je najbolje da poklonim ženama na ovaj dan. Odlučila sam da se odreknem honorara za sve žene koje se bore sa kancerom dojke – objasnila je pevačica, a njene reči propraćene su ovacijama i gromoglasnim aplauzom.
Pevačica je nastavila spektakl pesmom “Eye Of The Tiger”, a publika je zajedno sa Šerifovićevom pevala u glas.
– Nama često nije do pevanja, a ova pesma govori o tome – rekle je Marija i nastavila spektakl numerom “The Show Must Go On”
Mariju je u prvom redu slušala majka Verica Šerifović, modni kreator Saša Vidić, Boško Jakovljević, manekenka Tamara Paunović i mnogi drugi.
Pogledajte delić atmosfere:








View this post on Instagram















Marija Šerifović na prvom od četiri koncerta ‘Druga strana ploče’ izvodi hit Vitni Hjuston ‘I have nothing’ Marija je saopštila na samom početku da se odriče kompletne zarade od ovog koncerta u korist žena koje se bore sa rakom dojke
A post shared by SVET (@svet_rs) on Mar 8, 2019 at 2:04pm PST


SvetRajko Ristić
The post SPEKTAKL Marije Šerifović! Prvi od četiri koncerta ‘Druga strana ploče’ ostavio sve u suzama! Šerifovićka honorar od koncerta poklonila ženama koje se bore sa rakom dojke appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.