SPECIJALNO ZA SD - NAKON DISKVALIFIKACIJE se oglasio OTAC ZADRUGARKE: Ispali su KUKAVICE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPECIJALNO ZA SD - NAKON DISKVALIFIKACIJE se oglasio OTAC ZADRUGARKE: "Ispali su KUKAVICE..."

Nije ih štedeo...

Radomir Marinković, nazvan Taki, je otac Maje Marinković, sa kojom je Dalila, dan uoči svoje diskvalifikacije imala sukob. Naime, Taki je za naš portal Srbija Danas, osudio beg iz Imaginarijuma i nazvao Dragojeviće kukavicama.

- Mislim da su preterali i da su se zaigrali. Utripovali su da su mnogo bitni ne birajući koga će sve da napadnu i uvrede. Kada su ukapirali šta su napravili, doneli su tu odluku i ispali kukavice. Dalila je i na Maju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarila i to vrlo nisko, ali Maja joj nije ostala dužna. - rekao je Radomir Marinković za naš portal Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.