Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 15:17

SPAVAO S NJOM, PA JOJ ZABIO NOŽ U LEĐA: Dejan JEDNIM POTEZOM prema Aleks navukao GNEV na sebe (VIDEO)

Šokovi.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević ovu nedelju provode u izolaciji, a novopečeni par je rano jutros imao žestok s*ks. Iako ga je satima molila da prespava pored nje, u istom krevetu, i delovalo je da je Dejan pristao, čim je Aleks zaspala, on se iskrao iz njenog kreveta i prešao u svoj!

Ovaj potez Dragojevića je šokirao mnoge, jer su do pre nekoliko sati razmenjivali nežnosti, i okarakterisan je kao vrlo "nedžentlmentski".

Dejan je čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko puta ustajao i odlazio do Bele kuće, a svaki put kada bi se vratio, legao bi sam u svoj krevet.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.