SPAVA U MAJINOJ POSTELJINI! Anđela nema ni gram dostojanstva - srozala se zbog ljubavi prema Zvezdanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 08:40

SPAVA U MAJINOJ POSTELJINI! Anđela nema ni gram dostojanstva - srozala se zbog ljubavi prema Zvezdanu

Marinkovićevu uopšte ne dotiče njihvo pomirenje!

Juče je došlo do pomirenja između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. Za sada se samo ponovo druže, ali mnogi komentarišu da je samo pitanje momenta kada će uploviti ponovo u vezu, s obzirom na to da su noćas zajedno prespavali u izolaciji.

Zadrugari nisu očekivali da će Anđela preći Zvezdanu preko prevare sa Majom. Mnogi komentarišu u Beloj kući da se srozala jer je ponovo dozvolila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdanu da joj se približi nakon svega što joj je priredio.

Slađa Lazić i Maja su komentarisale ovaj odnos Zvezdana i Anđele, a onda su se osvrnule i na to da li će Maja ponovo tražiti jaču polovinu u rijalitiju.

- Majo, sve mi je smešno. Juče ga(Zvezdana) ti od*ebe, a danas šeta novu(Anđelu). Ona nema stila, sada spava sa njim na tvojoj posteljini. Hoćeš li biti sama do kraja rijalitija? - upitala je Slađa.

- Pa...ja sam svakako sama - kazala je Maja.

- Poslušaj Takija. Nije to do tebe, nego mi je tvoj izbor nikakav - rekla je Slađa.

- Joj, Slađo. Nego, meni se ovaj rajf sad s*ebao - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.